Perfekt klimatsmart gåva – som julklapp, till födelsedag eller till andra högtidsdagar! Genom att ge ett bidrag till Föreningen SOFIA som gåva till någon, hjälper Du Föreningen SOFIA att arbeta med utvecklingsprojekt i fattiga delar av världen.

SOFIA erbjuder ett vackert kort med gåvobevis som man kan överlämna som present. Formatet är vikt A4 i styvt papper, med bild på framsidan från kulturhuset i Rio Limpio, Dominikanska Republiken.
Gåvobeviset visar att givaren betalt in ett bidrag till Föreningen SOFIAs internationella biståndsverksamhet till stöd för waldorfpedagogik, läkepedagogik, landsbygdsutveckling och ekologisk/biodynamisk odling i Syd och Öst. Beviset finns med texten ”Som gåva till Dig har vi har skänkt ett bidrag” eller ”jag har…”, om texten ”jag” önskas – ange detta i beställningen!
Man fyller själv i vem som ska få gåvobeviset och vem det är ifrån. Om man så önskar kan gåvobeviset överlämnas tillsammans med SOFIAs broschyr, som ger en bild av aktuell verksamhet.

En gåva med gåvobevis måste vara på minst 100 kronor. Beställ gåvobevis:

Enklast betalar man över Internet. Skriv betalarens avsändaradress tydligt så att vi vet vart vi ska skicka gåvobevisen. De kommer inom ca två veckor. Plusgirokonto 25 08 95-0.
Betalar man med inbetalningskort måste motsvarande beställningsuppgifter framgå av betalningen.
Företag/organisationer kan också betala mot faktura, enklast görs då beställningen per telefon, fax, post eller e-post.