Många känner till SOFIA genom den årliga stödgalan som ordnas i september. SOFIAs projekt presenteras genom bilder och projektgrupperna berättar. Det bjuds på underhållning, ekologisk buffé, ponnyridning, marknad med mera. Kvällen avslutas med en galaföreställning.

Galan sponsras av lokala företag genom att de skänker priser till lotteriet, matprodukter till buffén, lånar ut lokaler och utrustning etc. Många frivilliga hjälper också till under dagen för att allting ska fungera.

En galagrupp arbetar från februari med all planering och förberedelser för stödgalan. Alla idéer på hur pengar kan samlas in eller annan hjälp mottages tacksamt. Vill du hjälpa till under galan eller vara med i förberedelserna är du också välkommen att höra av dig till stödgalagruppen:

SOFIAs Stödgalagrupp
Fabia Idoeta Fogelqvist, 076-029 76 67
fabia@foreningensofia.org

Välkommen till SOFIAs Stödgala 2018

Tema Kär-lek

17 november Ytterjärna Kulturhus

En festdag med föreställningar för stora och små, barnlotteri, loppis, utställningar och maskeradbal ! Kom och stöd SOFIA och våra projekt runt om i världen. Du bidrar till att barn får undervisning, att jordbrukare kan odla marken och många andra initiativ. En möjlighet att ha kul med familjen och lära känna våra projekt och samtidigt hjälpa andra.