Reseberättelser

Indienpraktikanternas reseberättelser

Efter 4 härliga, häftiga och omtumlande månader i Indien samlades vi praktikanter för återträff i Järna, som visade upp sig i sin allra finaste försommar-skrud med blommande fruktträd och ljumma vindar. Under dagarna hann vi med att landa litegrann i oss själva, reflektera, inspireras, återberätta för andra om våra praktikupplevelser samt blicka framåt och diskutera hur vi på olika sätt kan använda våra lärdomar från Indien i framtiden.

De närmaste månaderna kommer ni hitta oss på flera ställen runtom i landet där vi på olika sätt informerar om Indien. Närmast är ni välkomna till Malmö och Feministisk Festival som går av stapeln den 9-11/6. Där ska Jonna och Sanna informera om Eco Femme. I juni presenterar Niklas sin praktik till FN-förbundet i Borås. Den 21 oktober ställer Siri ut foton från praktiktiden i samband med Föreningen Sofias Stödgala.

introdution

Läs alla artiklar här!

Kallelse Årsmöte 2017 Föreningen SOFIA

Måndag den 8 maj kl 18.00
Kulturcentrum Ytterjärna Berashuset, (fd. Biblioteket)

Vi inbjuder nya och gamla medlemmar till årsmötesförhandlingar. Bifogat är dagordning samt verksamhetsledarens reflektion. Verksamhetsberättelsen finns tillgänglig under nedanstående länk samt på årsmötet.

Varmt välkommen!
(Anmäl gärna om du kommer till maria@foreningensofia.org)

2016 ett år av yttre och inre förändring

Läs inbjudan i sin helhet!

Verksahetsberättelse!

Nyhetsbrev April 2017

Innehåll:

Humane School, Kenya - Februari, av Anja Carlsson.

Vi fortsätter vår Syd-Norddialog - African Challenges
and Europe’s Response.
10/5. 18-20 Waldorflärarhögskolan i Stockholm,
Afrika i världen – med sikte på framtiden.
Mer info!

Uppföljning från Indien - av Annika Karlsson

Medlemsprofil - Elle-Kari Ernholm

Följ praktikanternas resa
- nya spännande inlägg på vår Ungdomsblogg.

Håll dig uppdaterad om SOFIA´s aktiviteter!
Följ oss på Facebook.

Läs nyhetsbrevet i sin helhet!

Vill du få nyhetsbrevet till din mail? Anmäl här!

Fler artiklar...